Sunday, January 16, 2011

first day darjah satu

.assalamualaikum.

saya nak kasut itu!! *heh!tetiba je nak merengek* tak boleh sabar ni nak tunggu dapat gaji..GAJI???

MyEm0.Com*mari gelakkan dia uols..hahahaha* gelakkan la penganggur yang manja lara ni..merajuklah!!

sebenarnya nak cerita first day darjah satu ni..tidak-tidak.. first day belajar menjahit saja..saya pergi kelas menjahit semalam tahu! aww...OMG!! sungguh! ye, sungguh teruja dengan rahsia penjahit sedunia..kagum sambil nanges! MyEm0.Com


kebenaran 1: apakan daya si penganggur yang memang zero basic menjahit ini..nak jelujur pun kena prepair mental cukup-cukup..takut kang ter"mental" pulak..

kebenaran 2: apakan daya si penganggur yang pekak dan hippopotamus ini..malam first nak belajar menjahit dah lupa nak bawa alat tulis menjahit..lebih kurang lupa bawa kertas lukisan la masa sekolah dulu..fuhhh..nasib tak kena cubit perut..

kebenaran 3: apakan daya si penganggur yang innocent lagi comel comot ini.. cikgu dah mula mengajar tapi saya masih pikir apelah yang cikgu ni merapu meraban ni..polar?? polar bear ke?? dengar sini murid-murid..polar itu hendaklah dibuat untuk membuat sesuatu pakaian setelah diambil segala ukurannya..ada paham??
MyEm0.Comlayan jela cikgu ni..

kebenaran 4: apakan daya si penganggur yang gedik santai ini pun balik berbekalkan ilmu di dada..home sweet home..bukak balik kerja sekolah dan cuba buat polar bear tersebut dengan teruja dan hampir saja menari seperti ini..
MyEm0.Comtepuk tangan dulu...
ok cukup..kebenaran 5: apakan daya si penganggur yang sungguh proaktif ini *hah!tetiba je taw*.. saya berjaya!! polar bear saya sudah siap..  MyEm0.Com  ecehhh..bagus-bagus..komen: saya rasa saya minatlah menjahit!! MyEm0.Com  sekian..

p/s: yahoooo!!dah pandai menjahit.. *biarla dia syok sendiri..*

p/s: si gendut yang dirindui
..baliklah ber"gong xi fa cai" bersama saya.. MyEm0.Com


2 comments: