Tuesday, April 12, 2011

saya dah masuk U. yahoo tak?



NAMA ANDA DAN NAMA BLOG ANDA..
- nama saya boleh jumpa di merata-rata. banyak nama yang sangat sama dengan saya. nurul afiqah binti abdul ghani. nama blog yang kudus ini tak lain tak bukan g.u.l.a. jangan susah-susahkan diri anda untuk menyebut satu-satu huruf itu. sebut saja gula. kan comel begitu.

SEJAK BILA MULA BERBLOG
- pada 31 oktober 2010. baru saja. sila beri tunjuk ajar.

APA PANDANGAN ANDA  MENGENAI DUNIA BLOG DARSAWARSA KINI
- pada pandangan saya, ia amatlah wajar sangat-sangat dalam dunia yang serba ipad dan ipod ini. ini adalah kerana dengan berblog kita dapat mewujudkan komuniti-komuniti baru yang dipenuhi dengan perkara-perkara yang berfaedah. itu pun kalau hang rajin. selain itu, aktiviti sihat ini jika dipraktikkan secara berterusan dan eksklusif, ia boleh menyumbang kepada periuk nasi anda. menakjubkan!

PANDANGAN ANDA MENGENAI IPTM (INSTITUT PENGAJIAN TINGGI MAYA) PERTAMA INI
- weh. kepada admin yang bernas lagi geliga. syabas bete! inilah dikatakan komuniti-komuniti yang sihat. bagus-bagus. IPTM ini akan menjadi platform kepada mahasiswa untuk melebarkan sayap mereka supaya menjadi seorang blogger yang berilmu kerana mahasiswa boleh bertukar-tukar idea dan pendapat. di sinilah tempatnya! ecehh.. pandai-pandai je haku.


p/s: kepada kawan-kawan bloggers yang tak join lagi, meh join kat sini Universiti Blogger Malaysia . dah tamat kot penyertaan minggu orientasi ni. hehe =.='

6 comments:

  1. dah follow dah jom follow balik ok
    salam dari UBM jomput join
    Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete
  2. bakri: Thanx for follow blog yg serba serbi kekurangan ni.. ;D

    nizam: singgah2 la selalu. sangat dialu2 kan. ;D

    ReplyDelete
  3. manja: selamat berkenalan. cantik blog kamu! ;D

    ReplyDelete
  4. Admin dari UBM datang check assignment..hehe

    Thanx join n support UBM, nntkan entry pilihan :)

    ReplyDelete