Friday, November 5, 2010

tengok movie dgn kak nani ^^

                                                                  movie yang agak smart

agak menarik la movie ni..cerita yang mengisahkan bila perompak kena tipu oleh perompak.. tapi MyEm0.Com ..(mengapa buat muka yang ala ala comel dgn mata yang berkilat sebegitu?) oh! sebab heronya kacak-kacak belaka..sangatla smart.. auuwwww! (semacam gedik bukan? saya peduli apa..) MyEm0.Comni la housemate saya yang digembar-gemburkan tu.sebelum pegi mana2..ni adalah langkah yg penting sekali ketika keluar berjalan2.tapi untuk hari ni,saya tidak mengeluarkan duit satu sen pun..sebab kak nani yang belanja..yeay!! mari kita raikan dengan daun saderi..(oh, itu wonderpet) hampir terikut2 kerana hampir setiap hari saya menelaah cerita wonderpet itu..

selepas itu kami pergi ke nose untuk membelikan kaki kak nani sepatu yang baru..cantik bukan?? tapi yang ini kehabisan saiz..cucucu..kesian kak nani..it's ok..banyak lagi choice..jadi kak nani memilih yang lain.. (tapi sory takde picture kasut baru tu.)  MyEm0.Com jangan pukul saya.


uols!! cantik kan beg ni..dahla peach colour..soft pulak tu..grrrrr..nak!nak!nak!!MyEm0.Com jangan kau nak berangan piqa!! (berkata2 seperti ibu mertua kasim selamat) alololo ibuku...janganla marah... MyEm0.Comkalau la kasim selamat membuat gaya seperti ini,.mesti dia tidak dihalau..
                                         

                         ok..dua beradik sejoli tumpang lalu..(muncung tu macam tak perlu buat je.)MyEm0.Com


                                                 
pandai ye kak nani candid gambar saya.. malu taw..(tu pun nak malu ke?) tengah que nak beli air sebelum masuk wayang.. tetapi masih disupport oleh kak nani.. (oh! yang ini saya malu)MyEm0.Com
selepas tengok movie dengan muka yang penuh berharap perompak itu takkan mati,akhirnya mereka mereka mati juga. MyEm0.Com tak dapat terima kenyataan!!sampai air yang kitorang beli pun tak minum2..akhirnya perompak2 yang hensem tak agak itu kecundang tetapi tetap masih meraih kemenangan.. (sudah fenin la baca ini ayat) MyEm0.Com


    ok..mau pulang..gambar ini seakan indah bila ada lampu2 itu..10 markah untuk lampu2!! yeah!MyEm0.Com
.

p/s: kak nani yang tersayang..thumbs up!! terima kasih.. sangat menterharukan..kahkah

owh..sila tabahkan hati, tabahkan diri.. MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

2 comments: