Tuesday, October 18, 2011

bangun pagi gosok gigi.

..Assalamualaikum..


Pagi yang gelap kini sudah terang aku adikmu dan engkau abang. Pagi-pagi dah bengongs, apetah lagi petang-petang.

Owh.. Pagi ni memang indah!! Saya dikejutkan dengan bunyi tenenettenenet (haha! apakah itu? cuba teka.).. Bunyi ape lagi kalau bukan fon torchlight saya yang unggul lagi bergaya tu. aww!!

Dah lepas jawab call. Dah tak boleh nak lelap mata. Apa lagi.... Budak cemerlang kan. Capai buku studyla. Wahhh!! haha.. Buang tebiat gila kot pagi ni. Takpe-takpe. Sementara ada mood rajin yang nak datang setahun sekali tu, ikutkan hajerr. Belek-belek buku dalam setengah jam. OK! Dah faham! Mari buat soalan! Sekali HAMPEH.... Tak boleh buat. Accounts di pagi hari tanpe kawan-kawan yang hebat duduk di sebelah memang sangat mensia-siakan masa anda.

Bosan sangat tak tau nak buat ape. jeng4x. haha. Dapurla jadi mangsa kan. Dapatla saya makan mihun goreng yang memang khas untuk orang darah tinggi ( kurang masin daaa ) comel gitewww.. Cubaan pertama yang quite ok la. Thanx kepada yong ( kakak sulung saya memerangkap pemberi resepi ) Kalau mak mantua tau ni, umur 20 baru pandai masak mihun goreng. Tekala apa yang bakal jadi kan. Tapi yang lain reti, mihun goreng je tak reti. ( hahah! ayat paling comellllness dah keluar )


Okeh! Post laju-laju sebelum ayat comel keluar lagi.

1 comment:

  1. blogwalker di siniiii. kalau nak gelak gelak drop by okay ? http://najmeenazam.blogspot.com/

    ReplyDelete